Condicions de seguretat

Sistema de pagament

Els pagaments de les seves comandes mitjançant targetes els realitzarà de forma segura a través de la plataforma de pagament de BBVA o per la plataforma PayPal.

Ambdues plataformes gestionen les dades de forma encriptada i per tant, Vinsaunclick S.L. en cap cas gestionarà ni emmagatzemarà dades de les teves targetes o comptes. Vinsaunclick S.L. només rep la confirmació del teu pagament per procedir a preparar ràpidament la seva comanda de vi online.

Encara i així, Vinsaunclick S.L. li dóna una tercera opció de pagament que pot ser mitjançant transferència bancària o contra reemborsament (amb un recàrrec de 2,5€ només a Espanya). 

Dades personals

Les dades personals que ens faciliten en el moment de registrar-se només les farem servir per a poder enviar-li la seva comanda de vi online i per fer les gestions oportunes.

En cap cas Vinsaunclick S.L. cedirà les seves dades a terceres persones o companyies. Vinsaunclick S.L. enviarà al compte de correu electrònic que ens faciliti, informació sobre novetats i promocions exclusives per a usuaris enregistrats.

Si no desitja rebre aquesta informació comuniqui’ns-ho a [email protected].