Condicions de transport

Aquestes són les condicions de transport per a la teva compra de vi online a Vins i més vins:

Tarifes

Les tarifes del transport varien segons el lloc de lliurament i el pes (quantitat d’ampolles de vi de 75 cl. ). Són les següents:

Temps d’entrega estimat en 3 o 6 dies depenent del destí

Per a enviaments a d’altres zones o països envia’ns una consulta a [email protected]

Fent una compra mínima realitzem enviaments gratuïts o regal d’una ampolla de la seva comanda al comprar-ne 12 (a triar entre una selecció i amb tarifa d’enviament de 48-72 hores ). Aquesta promoció només s’aplica a la Península.

Disposem de caixes per a 1, 2, 3 i 6 ampolles, però per a optimitzar el cost del transport et recomanem demanar un mínim de 6 ampolles.

Aquesta tarifa inclou:

  • Transport
  • Embalatge
  • Assegurança de transport que inclou trencament i pèrdua.
  • 21% de IVA 

Temps de lliurament de les comandes

La seva comanda pot arribar a les seves mans a partir de 48 hores. Malgrat això, depenent d’algunes variables com el lloc de lliurament, el dia que es realitza la comanda i el tipus de comanda, el lliurament es pot endarrerir fins a uns 6 dies dins d’Espanya.

Tingues en compte que realitzem enviaments de dilluns a divendres i que per tant no es realitzen lliuraments els caps de setmana ni els dies festius.

Assegurança de transport

Tots els nostres enviaments estan assegurats mitjançant una assegurança de transport que inclou possibles pèrdues i trencaments.

Si ha passat una setmana i encara no ha rebut la seva comanda enviï’ns un correu a [email protected] i esbrinarem què ha passat. Si la seva comanda s’ha perdut li prepararem una de nova immediatament, sempre que no ens indiqui que ja no l’interessa, i en aquest cas, procedirem a tornar-li l’import íntegre que hagi pagat.

Si en el moment de rebre la comanda veu indicis que poden haver ampolles trencades com taques o humitat, no accepti la comanda i torni-la immediatament al transportista sense obrir la caixa. Per altra banda, enviï’ns un correu a [email protected] amb la incidència i tornarem a enviar-li una nova comanda sempre que no ens indiqui el contrari i en aquest cas procedirem a tornar-li l’import íntegre que va pagar.

Embalatge

Disposem d’embalatges especials per a protegir el vi i que arribi a les seves mans en perfectes condicions.
 
Tenim caixes d’1,2, 3 i 6 ampolles, si bé, per optimitzar el preu del transport t’aconsellem que facis comandes de 6 o múltiples de 6. Malgrat això, pots demanar la quantitat que t’interessi que igualment la prepararem amb molta cura perquè t’arribi en perfectes condicions.