Preguntes freqüents

Pots delimitar la teva cerca utilitzant els cercadors de l’esquerra i si saps el nom del seu vi preferit pot trobar-ho directament al buscador.

També pots utilitzar el cercador avançat de la part superior.

Si no trobes el teu vi preferit al nostre celler envia’ns un correu a [email protected] i farem tot el possible per trobar-lo al millor preu.

Un cop trobis el vi desitjat clica sobre el producte i s’obrirà la fitxa. Aquí trobaràs tota la informació necessària sobre les característiques del vi. Si desitges comprar-lo clica a Comprar.

Pots comprar la quantitat d’ampolles que vulguis i combinar-les com vulguis. De totes formes, per optimitzar la despesa en transport t’aconsellem fer comandes de 6 ampolles.

Quan confirmis la compra podràs triar la forma de pagament que desitgis entre targeta de crèdit a través de la plataforma segura de pagament de BBVA, PayPal, transferència bancària o contra reemborsament (amb un recàrrec de 3€). SI desitges més informació consulta el nostre apartat Com Comprar.

Quan confirmi la comanda haurà de facilitar l’adreça de lliurament. És molt important que ens faciliti una adreça on el puguem trobar de dilluns a divendres en horari comercial.

Si l’empresa de transport no us troba a casa farà un segon intent. Si en el segon intent tampoc us troba es posarà en contacte amb vostè via telefònica perquè pugui recollir la comanda al seu magatzem.

Si no pot contactar amb vostè telefònicament procediran a la devolució de la comanda. Per aquest motiu és molt important que les dades que ens faciliti siguin correctes.

Depenent de la zona de lliurament, el dia en que es realitza la comanda i el tipus de comanda, el temps de lliurament pot variar entre 48 hores i 72 hores aproximadament a Espanya.

També té l’opció de que es faci un enviament urgent amb lliurament a 24 h amb un preu superior al de 48-72 hores.

Si ha passat una setmana des de que vas fer la comanda i no ha tingut notícies nostres enviï una consulta a [email protected] i esbrinarem què ha passat.

Depèn del pes (quantitat d’ampolles) i de la zona de lliurament. Realitzant una compra mínima de 120€ o 11 ampolles, el transport li pot sortir gratuït.

Per a més informació consulta l’apartat Condicions de Transport.

Les nostres caixes estan especialment dissenyades perquè la seva compra de vi online li arribi en perfectes condicions. No obstant això, si en el transport es trenqués alguna ampolla, a la caixa apareixerien símptomes clars com taques o humitat.

En aquest cas, és imprescindible que no accepti la comanda i no obri la caixa. Enviï la incidència a [email protected] i procedirem a enviar-li una nova comanda sense cap cost.

Vinsaunclick S.L. adquireix tots els seus productes directament de celler i de distribuïdors autoritzats, per la qual cosa és improbable que arribi un vi en males condicions.

De tota manera si això passés, enviï’ns la incidència a [email protected] comprovarem la traçabilitat del producte per fer les gestions oportunes i li enviarem una nova ampolla sense cap cost. Utilitza també aquest procediment en el cas que rebi algun producte equivocat.